مجلس و فناوری| شرکتهای خلاق از بستههای حمایتی سهم مساوی خواهند برد
سمیه رفیعی نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در این باره گفت: با توجه به میزان اهمیت شرکتهای خلاق و دانشبنیان در سیاستهای نظام و سطح تاثیرگذاری نوآوری و فناوری در پیشبرد اقتصادی کشور، مجلس شورای اسلامی اهتمام بسیار ویژهای به این موضوع دارد و تمام توان خود را بسیج کرده است تا این شرکتها در حوزه تقنینی مشکلی نداشته باشند، همچنین در زمینه اجرا نیز برای تخصیص هر چه بهتر حمایتها، در تلاش هستیم تا با انجام وظایف نظارتی مجلس، سطح پشتیبانی از این مجموعههای نوآور را افزایش دهیم.
این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، در ادامه افزود: حمایتهای مجلس در هر دو حوزه مادی و معنوی در جریان است و با توجه به نیازمندیهای جوانان خلاق و فناور کشور، لازم است تا برخی حمایتهای اداری و مالی هدفمند از آنها صورت گیرد. نمایندگان مجلس شورایاسلامی نیز هم در صحن مجلس و هم به صورت انفرادی در حوزههای انتخابیه خود، پیگیر مشکلات زیستبوم نوآوری و فناوری در کشور هستند و حتی به صورت مصداقی و فردی نیز برای مانعزدایی و پشتیبانی از مدیران شرکتهای خلاق و دانشبنیان اقداماتی را انجام میدهند.
وی گفت: در کنار شرکتهای دانشبنیان البته شرکتهای خلاق قرار دارند، که هر چند شاید به اندازه شرکتهای دانشبنیان شناخته شده نباشند اما آنها در حوزههای گستردهای مانند کسب و کارهای دیجیتال و فضای مجازی، بازی، اسباب بازی و سرگرمی، صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی، صنایع دیداری و شنیداری، طراحی، یادگیری، چاپ و نشر، گیاهان داروئی و طب سنتی، هنرهای تجسمی و نمایشی و سایر صنایع خلاق و فرهنگی، فعال هستند و نیازمند حمایتهای وسیعی هستند.
این عضو قوه مقننه با توجه به نقش زیستبوم صنایع نرم و خلاق در پیشبرد کلان اقتصادی کشور، افزود: به همین دلیل، در تلاش هستیم تا در قوانین در دست بررسی مجلس شورای اسلامی شرکتهای خلاق نیز در کنار شرکتهای دانشبنیان از تمام حمایتها برخوردار باشند. با توجه به نگاه بسیار مثبت مجلس و اعتقاد قلبی همکاران بنده در این نهاد، مطمئن هستم که قوانین حمایتی در این حوزه انشالله با رای بالای تصویب خواهد شد.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
پایان پیام/33
Send to friends